Astrid van Hees / Lactancia

Lactatiekundige Wijchen, lactatiekundige Utrecht, lactatiekundige Veenendaal

Wie ben ik


 

Mijn naam is Astrid van Hees. Ik werk al vanaf 2001 in de kraamzorg en sinds 2010 ben ik gecertificeerd Lactatiekundige IBCLC. Ik vind het begeleiden bij een goede start van de borstvoeding het meest interessante aan mijn werk. Ik vind het fantastisch om mijn kennis over te dragen aan collega's en cliënten! Iedere borstvoedingservaring is anders en ook ik leer ieder consult weer bij. Geen baby of moeder is hetzelfde.

Door regelmatig bijscholingen en seminars te volgen houd ik mezelf up to date van de nieuwste ontwikkelingen en onderzoeken.

Bij mij kun je terecht als je vragen hebt over:

Als het even niet zo lekker loopt met de borstvoeding ( bijv. pijn bij het voeden, productieproblemen, een onrustige baby, je kindje komt niet voldoende aan, verstopte melkklieren/ borstontsteking )

Persoonlijke kolfinstructies.

Begeleiding bij het afbouwen van de borstvoeding.

Een algemeen consult ter bevestiging of voor de puntjes op de i als het voeden goed gaat maar je toch nog wat onzeker bent of vragen hebt.

Een pre-consut al in de zwangerschap.

Borstvoedingsgerelateerde onderwerpen.

Als op dag 5 na de geboorte de borstvoeding nog niet soepel verloopt, maak dan zo snel mogelijk een afspraak met een lactatiekundige. Hoe eerder je het probleem weet hoe groter de kans dat het voeden weer fijn wordt en blijft.

 


 

 

 

 


 


 


 


 

E-mailen
Bellen